bart@act-team.be

Coach

"Ik coach jou vanuit een ontwikkelingsgerichte benadering. Als coach verbind ik me, om samen tot vooruitgang te komen. Samen gaan we op pad doorheen jouw landschap, waarbij jij de inhoud aanlevert en ik via methodieken en interventies je vooruitgang help structureren."

 

Tijd nemen voor jezelf om je doel helder te krijgen en het pad erheen te verkennen. Samen op tocht, bij wijze van spreken of letterlijk samen op wandel. En terwijl we stapjes zetten richting je doel, nemen we ook onder de loep hoe je met je project bezig bent en wat dit betekent voor wie je bent. Ook je omgeving of de context waar je deel van uitmaakt kunnen samen met jou veranderen.

 

 

Bart is opgeleid tot ontwikkelingsgerichte professionele coach aan het Ontwikkelingsinstituut. Hij bekwaamde zich verder in wandel- en outdoorcoaching, geluk en zingevingsthema’s, loopbaanbegeleiding en burn-outpreventie. Hij is verder actief als trainer/begeleider van diverse groepen en in teambuilding, in intercultureel management en als eventmanager. De voorbije jaren volbracht hij nog andere cursussen en trainingen die zijn vaardigheden als coach, facilitator en groepsbegeleider ten goede komen zoals Intuïtieve ontwikkeling via Timotheus Project, NLP-bootcamp, meditatie en yoga, groepsdynamica, Creative Consciousness en verder workshops natuurcoaching en Innerlijk Kind & Adult Attchment Therapy. 

Voordien was hij jarenlang actief als evenementencoördinator, festivalorganisator en nadien als provinciaal adviseur voor ontwikkelingseducatie.

 

Loopbaanbegeleiding ism Loopbaan Arbores

 

Bart Smets