Online ouder-kind relaxatie

“Relaxen kan je zo!”

 • Zorgt al wat rondom je kind gebeurt, alle veranderingen naar aanleiding van het corona virus, maar ook een drukke agenda, rumoer of andere prikkels voor spanning?
 • Hebben jullie het gevoel dat alles zo snel en gehaast moet gaan en is het voor je kind (en jou!) nog moeilijk om te ontspannen en te genieten?
 • Hebben jullie het gevoel dat alles zo snel en gehaast moet gaan en is het voor je kind (en jou!) nog moeilijk om te ontspannen en te genieten?
 • Zit het hoofdje van je kind te vol om nog goed te kunnen concentreren, om echt te kunnen ontspannen, om vlot in slaap te geraken?
 • Zou je graag met je kind meer willen ontspannen, maar weet je niet goed hoe?
 • Heeft je kind last van spanning en stress en willen jullie hier beter mee leren omgaan?
 • Tijdens “Relaxen kan je zo!” gaan we met kind én ouder samen op zoek naar hoe je in het dagdagelijks leven wat meer rust en ontspanning kan inbouwen. Samen ontspannen betekent ook samen genieten! We laten de corona-maatregelen ons niet in de weg staan. Misschien is de nood tot rustmomenten inbouwen nu net nog belangrijker geworden! We gaan aan de slag met een aantal eenvoudige en speelse relaxatieoefeningen, ademhalingsoefeningen, we werken met lichaamsbewustwording en massage technieken, kindgerichte visualisaties, enz.

  Doelgroep

  Voor kinderen tussen 7-12 jaar met hun ouder (of andere zorgfiguur).

  Hoe?

  De sessies (1u) gaan live door via ZOOM zodat jullie vragen meteen kunnen stellen.

  Inschrijvingen zijn beperkt in aantal, om de nodige aandacht aan elke deelnemer te kunnen bieden.

  Na inschrijving en betaling, krijg je via mail een link en verdere praktische info toegestuurd om deel te nemen aan de ‘zoom meeting’ op de vooraf vastgestelde datum en tijdstip.

  Wat heb je nodig?

  Draag comfortabele kledij. Voorzie een dekentje en een (yoga)matje waar je comfortabel met 2 op kan zitten. Hou eveneens een knuffel of kersenpittenkussentje in de buurt.

  Prijzen

  €75 euro per duo/per reeks van 3 sessies.

  Je krijgt achteraf de oefeningen ook doorgestuurd, zodat jullie hier thuis verder mee aan de slag kunnen gaan.

  Bekijk hier de eerstvolgende reeksen

  Beluister hier al enkele audio-fragmenten: Een ontdekkingsreis door het lichaam

  De blaasbloem