Bart Smets

Bart gaat graag met je op pad, en dan nog liefst bergop. Letterlijk, want hij is ook berggids én wandelcoach. Maar ook figuurlijk, als coach mee op verkenning in je thema. Tussen vier muren voor een vertrouwelijk gesprek, of naar het park om de natuur te laten meehelpen. Bart vertrekt vanuit een ontwikkelingsgerichte aanpak, wat maakt dat hij steeds op meerdere sporen aan coaching doet. 
Bart is opgeleid tot professioneel en ontwikkelingsgericht coach aan ‘Het Ontwikkelingsinstituut’ en volgde masterclasses in stress- en burnoutcoaching en loopbaanbegeleiding. Via ‘Training & Coaching Square’ volbracht hij de ICF-erkende opleiding tot team- en conflictcoach. Later volgde hij nog een intense bijscholing natuurcoaching via ‘Shizendo’. Verder deed hij nuttige ervaring op vanuit NLP, intuïtieve ontwikkeling en adult attachment therapy.
Je kan bij Bart terecht voor: lifecoaching – natuurcoaching – loopbaanbegeleiding – teamcoaching – conflictcoaching

Via Bart kan loopbaanbegeleiding met loopbaancheques aangeboden worden via het gemandateerde loopbaancentrum ‘Arbores’. Je bent dus zeker van kwaliteit en kan betalen met loopbaancheques. Voor een traject van 7u loopbaanbegeleiding betaal je dan slechts 80 i.p.v. 1100 euro.